HPE Technology Solutions Summits 2016

HPE Technology Solutions Summits 2016

Februāra sakumā Francijā notika viena no lielākajām tehnoloģiju konferencēm “HPE Technology-Solutions Summit” jeb HPE TSS. Tā ir konference, kuras laikā HPE partneriem tika dota iespēja atjaunot savas zināšanas un prasmes par visiem HPE produktiem, pakalpojumiem un risinājumiem.

Tehnoloģiju ceturtdiena 10.marts

Tehnoloģiju ceturtdiena 10.marts

10. martā notika Baltijas Informācijas tehnoloģijas ikgadējais klientu pasākums "Tehnoloģiju ceturtdiena". Pasākums notika sadarbībā ar vairākām IT nozares kompānijām, pievadājot septiņas prezentācijas par IT administratoriem un infrastruktūras uzturēšanas speciālistiem aktuālām tēmām.

HP iepazīstina ar HP Elite x3!

HP iepazīstina ar HP Elite x3!

Svētdien, pasākuma Mobile World Congress 2016 laikā, HP paziņoja, ka ir laidis klajā HP Elite x3 – revolūciju mobilitātē. HP Elite x3 viedtālrunis apvieno datora jaudu un produktivitāti, planšetdatora pārnesamību, un viedtālruņa savienojumu vienā elegantā un drošā ierīcē, kas var savienoties ar Jūsu ekrāniem un tastatūrām, kad Jums ir nepieciešams strādāt lielos apjomos.

Izmēģiniet jauno HPE 3PAR StoreServ 8200

Izmēģiniet jauno HPE 3PAR StoreServ 8200

2015. gada vasarā HP (tagad HPE) paziņoja par labi zināmās un veiksmīgās HPE 3PAR disku masīva sistēmas atjauninājumu. Šis atjauninājums tika ieviests divos posms. 1. jūnijā HPE Discover Lasvegas pasākuma laikā tika prezentēts HP 3PAR StoreServ 20000 sērijas augstas klases modelis , kā jaunākais aizvietotājs 10000 sērijas modelim.

HPE Discover London 2015

HPE Discover London 2015

Decembra sākumā Londonas ielas bija pilnas ar cilvēkiem, kuri interesējas un seko līdzi jaunākajām IT tehnoloģijām, jo no 1. līdz 3. decembrim Londonā norisinājās HPE organizētais pasākums ”Discover 2015”.