Apzināmies savu digitālo nospiedumu IT vidē!

Apzināmies savu digitālo nospiedumu IT vidē!

Ar šādu aicinājumu mūsu servisa vadītājs Jānis Eglītis devās pie klienta, lai aicinātu lietotājus apjaust savas darbības gan publiskajā telpā, kas sākotnēji šķiet vieglāk saprotams termins, gan arī savā ikdienā, pildot darba pienākumus.

Darba vidē, lai arī esam pasargājuši savas informācijas sistēmas un lokālo tīklu atbilstoši gan IT vadošo ražotāju labās prakses priekšrakstiem, gan arī jau mazliet noplakušās ažiotāžas plosītajai tēmai par Vispārīgās datu aizsardzības regulas ieviešanu uzņēmumos, ikvienam lietotājam ir jābūt identificējamam un jāapzinās savs nospiedums darbā ar komercinformāciju un, galvenokārt, ar personas datiem.

Informāciju sistēmas ir jāpielāgo tā, lai ikdienā tiktu sekots līdzi lietotāju darbībām un to atbilstībai iepriekš definētai politikai. Šādas politikas tiek veidotas ar mūsu IT speciālistu līdzdalību, kā arī piesaistot Latvijā augsti vērtētus Datu aizsardzības speciālistus.

Ja arī Jūsu uzņēmumam šis jautājums ir aktuāls, lūdzam sazināties ar mūsu pārdošanas nodaļu rakstot e-pastu uz sales@bit.lv.