BIT - HP ServiceOne Gold Partneris

BIT - HP ServiceOne Gold Partneris

Ar lepnumu varam paziņot, ka uzņēmums SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” (BIT) ir izpildījis visas nepieciešamās prasības, kas atbilst Hewlett-Packard (HP) ServiceOne Gold Partnera statusam.

Kompānija HP piešķir ServiceOne partnera statusu tiem uzņēmumiem, kuri piedāvā plašu HP pakalpojumu klāstu, nodrošinot vislabāko servisa un apkalpošanas kvalitāti. Iegūstot HP ServiceOne partnera statusu, partneris iegūst priekšrocību – piekļuvi globālajiem resursiem. ServiceOne partneri pārdod HP risinājumus no visiem IT risinājumu dzīves cikla posmiem. Tas ietver elastīgus pakalpojumus un atbalsta iespējas, kas savukārt nodrošina to, ka klients var pilnībā koncentrēties uz savu biznesu.

Arī šogad BIT tika veikts Hewlett-Packard ServiceOne Gold Partnera statusa audits. Auditora uzdevums bija pārbaudīt uzņēmuma servisa un apkalpošanas kvalitāti, kā arī citu kritēriju atbilstību noteiktajiem HP standartiem.  Veiksmīgi realizētais HP servisa audits apliecina, ka izmantojot mūsu servisa pakalpojumus, klientam tiks sniegti kvalitatīvi pakalpojumi un apkalpošana tiks veikta pēc vislabākajiem pārdošanas standartiem.

BIT autorizētais HP servisa centrs nodrošina servisa pakalpojumus tādam biznesa klases aprīkojumam kā datoriem (notebook, all-in-one desktop, desktop, workstation), printeriem, servera aprīkojumam, disku masīviem un tīkla produktiem.

Servisa centra adrese: Ūnijas ielā 11a, Rīga. Tālr.: +371 67819977, e-pasts: support@bit.lv