BIT nodrošina augsta līmeņa kvalitātes pakalpojumus

BIT nodrošina augsta līmeņa kvalitātes pakalpojumus

Ik gadu septembrī notiek SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” (BIT) vadības sistēmas audits, kura laikā tiek pārbaudīta un analizēta dažādu BIT procesu, tai skaitā pārdošanas un servisa, atbilstība starptautiskajam vadības sistēmas standartam ISO 9001.

Auditu veica sertificēta auditorfirma DNV GL. Audits notika veiksmīgi un tā rezultāti kārtējo reizi apstiprina, ka BIT vadības sistēma darbojas atbilstošā līmenī. Šāds rezultāts ir kā neatkarīgs apliecinājums BIT sniegto pakalpojumu kvalitātes stabilitātei, jo apstiprina, ka BIT ir labi organizēts uzņēmums, kurā strādā profesionāli darbinieki, kas augstākajā līmenī spēj veikt savu darbu.

ISO 9001 ir starptautiski atzīts kvalitātes vadības sistēmas standarts, kura  mērķis ir nodrošināt, lai procesi un dokumentācija organizācijā sekmētu klienta vajadzību un vēlmju apmierināšanu. Atbilstība šim standartam apliecina klientiem, ka uzņēmums rūpējas par savu preču vai pakalpojumu kvalitāti, uzturot kvalitātes vadības sistēmu, periodiski izejot neatkarīgu auditoru pārbaudi un apliecinot sistēmas efektivitāti ar sertifikātu. Kopš 2001.gada BIT ir piešķirts vadības sistēmas sertifikāts, kas apliecina, ka BIT vadības sistēma ir atbilstoša standarta ISO 9001 prasībām.