BIT oficiāls HP MPS partneris

BIT oficiāls HP MPS partneris

Esam lepni paziņot, ka Baltijas Informācijas Tehnoloģijas ir kļuvis par oficiālu HP MPS partneri. Latvijā aizvien pieprasītāks kļūst “As-A-Service” IT infrastruktūras uzturēšanas modelis. Uzņēmuma vadītāji saprot, ka tā ir IT nozares apkalpošanas nākotne, jo tāds modelis banāli ir izdevīgāks. Viegli plānojams budžets, caurspīdīgas un saprotamas izmaksas, vienkārša un elastīga IT infrastruktūras mērogošana, maksimāla produktivitāte pie minimāliem laika un naudas ieguldījumiem iekšējo IT resursu attīstībai un daudzkārt uzlabota uzņēmuma naudas plūsma.

HP MPS ir ceļš uz labāku nākotni, uz “As-A-Service” modeli Jūsu drukas videi.

Kas ir “Managed Print Services”(MPS) – vienkāršoti to var definēt kā drukas vides “Outsourcing”, kur tiek nodrošināta augstāka drukas iekārtu veiktspēja un pieejamība, datu drošība, izmaksu samazināšana un IT cilvēkresursu novirzīšana svarīgākiem projektiem.

HP MPS pamatideja ir nodrošināt vienotu, vienmēr pieejamu pakalpojumu, kas palielina darbības efektivitāti, samazina izmaksas un ļauj IT komandai koncentrēties un ieguldīt laiku un spēku uzņēmumam svarīgākos projektos.

Drukāšana ir būtiska funkcija gan lielajiem, gan mazajiem uzņēmumiem, kur katrs izvēlas sev ērtāku drukas pārvaldības modeli. Izvēlētā pieeja ietekmē izmaksas, atbildības līmeni un efektivitāti. Savukārt katrs no šiem mainīgajiem lielumiem ietekmē uzņēmuma nākotnes Ienākumus no ieguldījumiem, produktivitāti un darbplūsmu.

Informācija no 2018. gada MPS tirgus izpētes un analīzes atskaites (@quocirca)i:

“HP inc. joprojām ir līderis MPS tirgū, nostiprinot savu pozīciju, uzlabojot MPS produktu portfeli un veicot ieguldījumus tās globālajā MPS infrastruktūrā un kanālos. HP apkalpo vairāk nekā 6600 MPS klientu visā pasaule pārvaldot vairāk kā 1 miljonu drukas iekārtu. HP turpina savu transformāciju gan Personālo Sistēmu, gan Drukas Risinājumu grupās. 2018. gada 2. ceturksnī (trīs mēneši, kas beidzas 30. aprīlī) pārdošanas apjoms sasniedza USD 14 miljardu, kas ir par 13% vairāk salīdzinot ar iepriekšējo gadu.”

Uzziniet jau šodien kā Jūs varat optimizēt drukas vides pārvaldības izmaksas, rakstot vai zvanot sales@bit.lv

i Ar pilno atskaites versiju var iepazīties: https://h20195.www2.hp.com/V2/getpdf.aspx/4AA7-4511ENW.pdf