Cisco Select Certified Partner statuss

Cisco Select Certified Partner statuss

SIA Baltijas Informācijas Tehnoloģijas pilnveidojot un uzlabojot sadarbību ar ražotājiem, kā arī uzlabojot personāla zināšanu un prasmju līmeni 2010. gada 22. janvārī ieguva Cisco Select Certified Partner statusu, kas ļaus uzņēmumam būt konkurētspējīgākam un piedāvāt labākus risinājumus dažādu tīkla risinājumu projektu ietvaros.

Cisco Systems ir pasaulē vadošā datortīklu tehnoloģiju kompānija, kuru 1984. Gadā dibināja Stenfordas universitātes datorinženieru grupa. Kompānijā strādā 63 756 darbinieki un tās tirgus vērtība sasniedz 9.0 biljonus ASV dolāru. Uzņēmuma galvenā specializācija ir aparatūras un programmatūras izstrāde un dažādu pakalpojumu sniegšana, kas nodrošina produktīvus un konkurētspējīgus Interneta risinājumus.

Uz Internet protokola (IP) bāzētie CISCO risinājumi veido Internet tīklu pamatu lielākajai daļai uzņēmumu, mācību un valsts iestāžu. CISCO piedāvā plašāko risinājumu klāstu datu, video un audio informācijas komunikācijai ēkās, starp ēku kompleksiem un visā pasaulē. Savukārt, CISCO end-to-end risinājumi uzņēmumiem veido visplašāko tīkla produktu līniju nozarē.