Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju

Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju

Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju, kombinējot XenDesktop 7 un XenApp!

Citrix VDI (Virtuālās darbstaciju infrastruktūras) administratori iegūst ilgi gaidīto vienoto XenDesktop un XenApp pārvaldības un ieviešanas modeli!

Apvienojot virtuālās darbstacijas un aplikācijas zem viena jumta, šī versija apvieno XenDesktop un XenApp pārvaldību un ieviešanu saskaņā ar FlexCast pārvaldības arhitektūru.

Citrix ir samazinājis vadības konsoļu skaitu no aptuveni 20 uz tikai 2: Citrix Studio vispārējai pārvaldībai un Citrix Director uzraudzībai. Director ietver veiktspējas uzraudzību, atskaišu veidošanu, reālā laika novērtējumu un traucējummeklēšanu, kā arī tīkla rādījumus, lai palīdzības dienestu darbinieki var redzēt lietotāju parametrus, piemēram, latentumu.

Citrix arī apgalvo, ka XenDesktop / XenApp paketi varēs uzstādīt daudz ātrāk, pat 20 minūšu laikā.

XenDesktop 7 atbalsta Windows Server 2012 un Windows 8 , un tas atdala pārvaldības līmeni no OS , kas ļauj izmantot līdztekus vairākus dažādus serverus. Piemēram , administrators tagad var pārvaldīt Windows 7 un 8 , Windows Server 2008 R2 un 2012 serverus vienā saimniecībā . Tas var samazināt XenDesktop nepieciešamo serveru skaitu līdz pat 40 %.

XenDesktop jaunā versija ietver dažas jaunas iezīmes darbvirsmu un lietojumprogrammatūras piegādei uz mobilajām ierīcēm.

HDX mobilajām ierīcēm papildina HDX protokolu tehnoloģijas, kas uzlabo displeju un skārienu iespējas viedtālruņiem un planšetdatoriem. Tā ietver lielāku WAN efektivitāti, labāku ritināšanu un atbalstu tādām mobilo ierīču funkcijām kā GPS un kamera. Tas nodrošina arī HD video apstrādi, pat zemākas kvalitātes savienojumiem, kā, piemēram, 3G.

Vēl viens nozīmīgs papildinājums XenDesktop 7 ir tas, ka to var ieviest pakalpojumam „Windows as a Service”, kas nodrošina virtuālo darbvirsmu un lietojumprogrammatūru piegādi no mākoņa. Klienti var izvēlēties jebkuru mākoņa pakalpojumu sniedzēju platformu, piemēram, Amazon Web Services, un pēc tam ieviest XenDesktop virs šī mākoņpakalpojuma.

Vairāk informācijas par XenDesktop 7 var apskatīt šeit.

Ja Jūs interesē XenDesktop 7 demonstrācija, lūdzu, kontaktējieties ar mūsu tirdzniecības speciālistiem.