Darbvirsma kastē: Citrix VDI-in-a-Box

Darbvirsma kastē: Citrix VDI-in-a-Box

“Darbvirsma kastē”: Citrix VDI-in-a-Box

Citrix ar jau labi zināmajiem produktiem XenApp un XenDesktop, neskatoties uz konkurentu VMware un Microsoft centieniem, joprojām notur līdera pozīcijas lietojumprogrammu un darbvirsmu virtualizācijas tirgū. Šie produkti nodrošina visplašākās funkcijas un rīkus, lai radītu virtuālo piekļuvi no jebkuras vietas un praktiski no jebkuras mobilās ierīces.

Citrix risinājums VDI-in-a-Box tiek dēvēts par “darbvirsmu kastē”. Lai gan nosaukums šķiet pavisam vienkāršs, tas ietver plašu funkcionalitāti Windows virtuālo darba vietu infrastruktūras izveidei, piemēram, mācību klašu, zvanu centru vai informatīvo kiosku risinājumiem.

Atbalsts jebkurā virtualizācijas vidē
Virtualizācijas pamatā ir īpaša servera vides virtualizācijas operētājsistēma Hypervisor. VDI-in-a-Box atbalsta dažādus hypervisor risinājumus – VMware ESX, Microsoft Hyper-V un Citrix XenServer. Šāda priekšrocība ļauj viegli strādāt jau esošajā klienta infrastruktūrā.

Vienkārši ieviest un apkalpot
Salīdzinot ar citiem darbvirsmu virtualizācijas risinājumiem, VDI-in-a-Box prasa vismazāko papildu infrastruktūras rīku klāstu, piemēram, tam nav nepieciešams atsevišķs SAN disku masīvs tīkla slodzes dalīšanai un kopējā failu, disku un virtuālo mašīnu šablonu datu glabātuve. Dati replicējas starp VDI-in-a-Box serveriem, tādējādi veidojot virtuālo SAN.

Multivides satura High Definition atbalsts
ICA protokols, kura veiktspēja virtuālo darbvirsmu piekļūšanai ir labi zināma, un tā HDX paplašinājums ļauj lietotājiem attālināti saņemt augstas izšķirtspējas multivides saturu uz portatīvām ierīcēm līdzīgi, kā uz parastā personālā datora.

Zemas izmaksas
Pateicoties VDI-in-a-Box vienkāršai uzstādīšanai un ieviešanai, kopējās uzņēmuma infrastruktūras izmaksas var samazināties līdz 60%, salīdzinot ar citiem darbvirsmu virtualizācijas risinājumiem.

Plašāka informācija par VDI-in-a-Box vai sazinoties ar mums: tālr.: +371 67819977, e-pasts: sales@bit.lv