DSS ITSEC 2015

DSS ITSEC 2015

Uzņēmums SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” , sadarbībā ar kompāniju “DataCore”, veiksmīgi aizvadījis DSS ITSEC 2015 ikgadējo konferenci “Building Digital Fortress”.

Konferences “Building Digital Fortress” galvenais mērķis bija informēt apmeklētājus par informācijas un komunikācijas tehnoloģiju drošības attīstības tendencēm. Apmeklētājiem bija iespēja piedalīties vairākos semināros, kas notika 8 parelēlās sesijās, un uzzināt IT tehnoloģiju speciālistu viedokli par jau praksē pārbaudītiem tehnoloģiju jaunumiem. Konferences “Building Digital Fortress” dalībnieki varēja gūt ieskatu par vairākam aktuālām tēmām, piemēram:

  • Uzņēmumu un valdības nākotnes kiberdrošības izaicinājumi gan valsts, gan Eiropas un starptautiskajā līmenī;
  • Privātpersonu un uzņēmumu datu aizsargāšana no hakeru uzbrukumiem;
  • Nedrošu e-vietņu uzlaušanas paraugdemonstrējumi;
  • Kvantu kriptogrāfija un e-vēlēšanu drošība;
  • Mākoņi un mobilitāte u.c.

 

Pasākuma ietvaros bija iespējams apmeklē prezentāciju “Define your storage with DataCore”, kuru vadīja Holger Weilke, Senior Solutions Architect. Pasākuma Expo zonā, visas dienas laikā, dalībnieki varēja apmeklēt “BIT” un “DataCore” demo stendu.

DSS ITSEC ir Baltijas valstu vadošā, ikgadējā IT drošības konference un izstāde. Konference, kas notika 22. oktobrī Rīgas Nacionālajā bibliotēkā, norisinājās jau sesto reizi, šogad pulcējot jau vairāk nekā 70 ietekmīgākos nozares ekspertus no Baltijas, Skandināvijas, ASV, Vācijas, Beļģijas, Kriecijas, Ungārijas un Lielbritānijas.