Esi inovatīvs arī Tu!

Esi inovatīvs arī Tu!

Uzzini par savu speciālo piedāvājumu uz WatchGuard Firebox risinājumu!

Esam priecīgi paziņot, ka esam kļuvuši par WatchGuard oficiālo izplatītāju Latvijā. Kļūstot par sertificētu WatchGuard partneri, mēs varam piedāvāt un nodrošināt mūsu klientiem visaugstākās kvalitātes WatchGuard risinājumu piegādi, integrāciju vai ieviešanu un atbalstu.

Kompānija WatchGuard ceturto gadu pēc kārtas tika atzīta par inovatīvāku ražotāju Gartner’s 2018 Magic Quadrant`ā vienotās draudu pārvaldības risinājumos (SMB Multifunction Firewalls). Pēdējo gadu laikā WatchGuard būtiski ir strādājuši uz to, lai mainītu tirgus izpratni par to kas ir vienota draudu pārvaldība (unified theat management) un kādam aizsardzības līmenim ir jābūt katrā uzņēmumā.

Mūsdienu vidē, aizsardzības risinājumam jāpaliek progresīvākam, aptverot gan tradicionālus drošības servisus, gan inovatīvus, kā piemēram:

    • APT Blocker – uzlabota aizsardzība pret ļaundabīgām programmām;
    • Threat Detection and Response – ļaundabīgu programmu ātrā atklāšana un zibenīga reaģēšana pirms ierīce ir inficēta;
    • DNSWatch – paaugstināta aizsardzība pret “Phishing attacks” – mēģinājumiem tikt pie sensitīviem datiem: parolēm, kredītkaršu nr. un tml.

Vairāk informācijas WatchGuard mājas lapā.

Lai uzzinātu par savu speciālo piedāvājumu uz WatchGuard Firebox risinājumu, lūdzam sazināties ar BIT pārdošanas speciālistiem zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv