Gadskārtējais IT infrastruktūras pasākums aizvadīts

Gadskārtējais IT infrastruktūras pasākums aizvadīts

5. septembrī notika BIT ikgadējais pasākums “Tehnoloģiju Ceturtdiena”, kura ietvaros IT infrastruktūras speciālisti tika iepazīstināti ar aktuālākajiem vadošo IT ražotāju produktiem un risinājumiem. Pasākums bija īpašs ar tehniskā virziena elementiem, lai ikviens spētu iegūt ko jaunu jau no zināmiem IT risinājumiem.

Šogad pasākumā piedalījās ievērojami vairāk sadarbības partneru, kuru vidū bija pārstāvji no dažādām valstīm – Somijas, Ukrainas, Lietuvas u.c., sniedzot pasākuma dalībniekiem iespēju uzzināt IT risinājumu pielietojumu cituviet. Pirmo reizi pasākumā bija iespējams apskatīt klātienē APC iekārtu risinājumus un izmēģināt Microsoft priekšrocības. Kā neatņemam sastāvdaļa pasākumam bija HP datortehnikas un printeru apskate, Aruba tīkla iekārtu jaunumu prezentācija un jaudīgā HPE Nimble disku masīva iepazīšana.

Garām nebija iespējams palaist informācijas izzināšana par NAKIVO Backup & Replication rezerves kopēšanas programmatūras lietošanu, WhatchGuard un Veritas aizsardzības risinājumu priekšrocībām un par Zabbix uzraudzības risinājumiem.

Dalībniekiem papildus bija iespēja iepazīties arī ar Citrix Netscaler tehniskās darbības labākajām īpašībām un uzzināt mūsu pieredzi Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vSphere Metro-Cluster izveides projektā.

Mums ir patiess prieks ikreiz satikt ikvienu no pasākuma dalībniekiem. Šajā reizē visi kopā izbaudījām skaisto Rīgas skatu, nesteidzīgo atmosfēru un patīkamo kompāniju.

Paldies ikvienam par dalību pasākumā!