HP All-in-One jaunums, Slate21

HP All-in-One jaunums, Slate21

HP laiž klajā jaunu personālo datoru, ar skārienjūtīgu 21.5 collu lielu displeju, kas aprīkots ar Android 4.2 (Jelly Bean) operētājsistēmu un ir izmantojams kā funkcionāls un jaudīgs dators (pateicoties NVIDIA Tegra 4 četrkodolu procesoram). Produkta aprīkojums ļauj attālināti pieslēgties Windows, Macintosh un UNIX darbstacijām pateicoties Splashtop 2 HD programmatūrai un tādejādi, All-in-One Slate21 ir izmantojams gan kā planšetdators, gan arī kā tradicionāls stacionārais dators.

Dators, ar 21.5 collu lielu displeju sniedz nebijušas sajūtas, izmantojot neskaitāmās Android aplikācijas, kas tik ļoti atvieglo mūsu ikdienu. Kā arī, All-in-One Slate21 lietotājiem ir iespēja baudīt datora sniegtās iespējas ar teicamu skaņas un attēla kvalitāti. Displeja izšķirtspēja ir 1920×1080 pikseļi, bet IPS tehnoloģija ļauj no jebkura leņķa redzēt kvalitatīvu attēlu, savukārt DTS Sound audio sistēma nodrošina lielisku skaņu.

All-in-One Slate21 ir izmantojams arī kā parasts stacionārais dators, ar vairāku lietotāju atbalstu (ja parasti uz Android tiek izveidots viens profils, tad šajā gadījumā, ir iespējams izveidot līdz pat 5 profiliem, kas savukārt dod piekļuvi tām aplikācijām un dokumentiem, kas ir paredzētas konkrētajai personai).

Lai arī datoram ir mākoņskaitļošanas opcija (dati neglabājas uz pašas ierīces), tas ir aprīkots ar 8GB atmiņu. Bet ņemot vērā to, ka dažādas Android aplikācijas var aizņemt diezgan daudz vietas, HP Slate21 ir aprīkots arī ar 3 USB 2.0 portiem un iespēju ievietot SD karti, lai palielinātu atmiņas kapacitāti. Android dators tikpat labi kombinējas arī klaviatūru, lai būtu tas būtu ērts strādāšanai un lietotājs var maksimāli izbaudīt lielā displeja sniegtās priekšrocības. Kā arī, tam ir WiFi un Bluetooth atbalsts.

Eiropā, tai skaitā arī Latvijā HP All-in-One Slate21 varētu parādīties oktobra beigās.