HP iepazīstina ar jauniem serveriem

HP iepazīstina ar jauniem serveriem

HP 11.06.2013. paziņoja par jauniem HP Proliant serveriem, kas palīdzēs maziem un vidējiem uzņēmumiem (small and midsized businesses – SMB) paātrināt biznesa rezultātus vienkāršojot IT infrastruktūras ieviešanu, pārvaldību un uzturēšanu.

Jaunais HP ProLiant MicroServer Generation 8 (Gen8) ir ideāls mazā uzņēmuma pirmais serveris, kas nodrošina vienkāršotu tā ieviešanu, pārvaldīšanu un uzturēšanu ar innovatīvajām HP Smart Technologies. HP Microserveris nodrošina darbiniekiem centralizētu iespēju jebkurā laikā, jebkurā vietā drošā vietā piekļūt un koplietot uzņēmuma datus, tādejādi uzlabojot darbinieku produktivitāti un savstarpējo sadarbību, kā arī šis serveris ir pietiekoši mazs un kluss, lai to varētu novietot pat uz rakstāmgalda!

HP Prolianta jauno serveru klāstu SMB klientiem papildina HP ProLiant DL320e Gen8 v2 and HP ProLiant ML310e Gen8 v2 . Šie serveri par saprātīgām izmaksām nodrošinās SMB klientu esošās un nākotnes vajadzības: IT infrastruktūras drošību, elastību un mērogojamību.

Gen8 inovācijas

Jaunajā HP ProLiant MicroServer Gen8 serverī apvienota biznesa klases servera izturība, veiktspēja un drošība, tas ir ietverta neticami klusā korpusā, kas ir uz pusi mazāks salīdzinoši ar lielāko daļu „sākuma” līmeņa serveru. HP ProLiant MicroServer Gen8 var bez bažām novietot ofisā uz grīdas vai pat uz rakstāmgalda. Tas ir ideāls „pirmais” serveris nelielam uzņēmumam centralizētas sadarbības un informācijas koplietošanas nodrošināšanai. Pateicoties HP unikālajām inovācijām, SMB klienti varēs vairāk laika veltīt sava pamat biznesa pārvaldībai un izaugsmei, tā vietā, lai to tērētu uz IT.

Izstrādāts organizācijām, kurās ir līdz 10 darbiniekiem, HP MicroServer Gen8 nodrošinās uzņēmuma kritiskās informācijas centralizētu uzglabāšanu un koplietošanu. Aplikācijas un dati glabāsies uz servera, pateicoties Microsoft® Windows® Server 2012 Essentials tehnoloģijām uzņēmuma darbinieki tiem varēs attālināti piekļūt drošā veidā izmantojot praktiski jebkuru internetam pieslēgtu ierīci.

HP MicroServer Gen8 ir pilnā mērā izmantotas tādas HP ProLiant Gen8 serveru inovācijas, kā HP ProActive Insight architecture , kas ļauj SMB klientiem:

  • Vienkāršot servera instalāciju, konfigurāciju un uzturēšanu ar HP iLO Management Engine (iLO4) un HP Intelligent Provisioning . 
  • Samazināt cilvēku darba izmaksas ar iespēju attālināti pārvaldīt serveri jebkurā laikā no jebkuras vietas izmantojot HP Integrated Lights-Out (iLO) Essentials
  • Nepārtraukti monitorēt servera veiktspēju ar mērķī optimizētā tā enerģijas patēriņu un nodrošināt tā darbības nepārtrauktību ar HP Active Health , kā arī vienkāršot un paātrināt aplikāciju jaunināšanu ar HP Smart Update .
  • Nodrošināt integrētu un visaptverošu SMB klienta serveru un tīkla infrastruktūru savienojumu monitoringu, darbības paātrinājumu un veiktspējas uzlabojumu ar HP PS1810-8G managed switch (nopērkams atsevišķi).
  • Izmantot mākoņadatošanas sniegtos ieguvumus ar HP Insight Online – serveru industrijā pirmais servisa portāls “mākonī”.

 

Lielākas skaitļošanas iespējas

  • HP ProLiant ML310e Gen8 v2 ir viena procesora „Tower” formfaktora serveris ar “enterprise” klases pārvaldības iespējām SMB uzņēmumiem, kuri vēlās uzlabot produktivitāti un vienkāršos IT pārvaldību maksimāli samazinot neplānotu dīkstāvi
  • HP ProLiant DL320e Gen8 v2 ir statnē liekams, viena procesora serveris, kas par saprātīgu cenu unikālā veidā apvieno SMB uzņēmumu prasības– tas aizņem maz vietas, atbalsta iepriekšminēto serveru pārvaldības iespējas un tehnoloģijas.

 

Cena un pieejamība*

  • HP ProLiant MicroServer Gen8 jau ir pieejams visā pasaulē par cenu sākot no $449.
  • HP ProLiant ML310e Gen8 v2 plānotā pieejamība ir sagaidāma jūlijā par cenu sākot no $869.
  • HP ProLiant DL320e Gen8 v2 jau ir pieejams visā pasaulē par cenu sākot no $449

 

*Norādītas ASV tirgum paredzētās rekomendējamās cenas.