HP ProLiant G6

HP ProLiant G6

HP ir laidis klajā  jaunākās paaudzes HP ProLiant G6 serverus, kurus izmantojot Jūs iegūsiet augstāku IT infrastruktūras produktivitāti, mazāku laika ieguldījumu tās apkalpošanai un līdz pat divarpus reizes zemāku elektrības patēriņu uz katru serveri.

Ieguvumi:

Paveiciet vairāk ar divreiz mazāku serveru skaitu!

  • HP Proliant G6 serveros tiek izmantotas jaunākās Intel un AMD platformas ar jaunajiem Intel Xeon 5500 sērijas un AMD sešu kodolu Opteron procesoriem, kas nodrošina līdz pat divas reizes lielāku veiktspēju nekā patreizējie tāda paša veida risinājumi.
  • Jaunā DDR-3 atmiņas tehnoloģija sniedz divreiz lielāku joslas platumu un divkāršu kapacitāti pie 25% mazāka enerģijas patēriņa.
  • Jaunas paaudzes HP Smart Arraty Modular Controllers garantē par 200% lielāku veiktspēju.

 

Samaziniet operatīvās izmaksas!

  • HP Insight Control suite risinājums, kas līdz šim bija pieejama tikai HP Blade serveros, tagad palīdzēs Jums ietaupīt laiku un naudu vienkāršojot servera dzīvescikla pārvaldību arī  ProLiant G6 DL serveros.

 

Virtualizējiet vienkārši!

  • HP Insight Server Migration programmatūra automatizēs Jūsu esošo fizisko un virtuālo serveru migrāciju uz ProLiant G6 serveriem vai citām virtualizācijas platformām.
  • Insight Dynamics-VSE ir pasaulē pirmais fizisko un virtuālo resursu integrācijas un pārvaldības risinājums, kas HP ProLiant G6 Blade serveriem nodrošina iespēju vizualizēt, plānot un izmainīt fiziskos un virtuālos resursus izmantojot vienotu pieeju un rīkus.
  • Visos ProLiant 400 un 600 sērijas G6 Blade serveros ir pieejama pasaulē pirmā HP Virtual Connect Flex-10 tehnoloģija, kas 10Gb Ethernet tīkla caurlaides joslas platumu sadalīs un precīzi regulēs katram virtuālajam serverim pēc nepieciešamības. Jūs iegūsiet četras reizes vairāk tīkla portu uz katru Blade-serveri un par 75% mazākas konekcijas izmaksas uz katru virtuālo serveri.