HP ZBook 14 – pirmā Ultrabook mobilā darbstacija

HP ZBook 14 – pirmā Ultrabook mobilā darbstacija

HP ir atjaunojis savu mobilo darbstaciju klāstu ar jaunajiem Zbook sērijas portatīvajiem datoriem, kuru starpā ir pirmā mobilā darbstacija, kas atbilst Ultrabook standartam.

Lai gan HP Zbook 14 svars sākas tikai no 1.59Kg, tā ir paplašināma līdz pat 16GB RAM, 1TB HDD un to var konfigurēt ar Nvidia Quadro vai AMD FirePro grafiskajām kartēm.

Zbook 14 tiek piedāvāta ar plašu procesoru klāstu – tie ir ceturtās paaudzes Intel Haswell Core i5 vai i7 procesori, kā arī iespēja pasūtīt ZBook 14 ar skārienjūtīgo ekrānu maksimālai Windows 8 iespēju izmantošanai.

ZBook 14 būs pieejams tikai sākot ar oktobri, savukārt ZBook 15 un 17 jau ir pārdošanā. Abiem modeļiem ir Thunderbolts porti, tās var paplašināt līdz pat 32GB RAM un tās tāpat kā ZBook 14 var konfigurēt ar Intel Haswell procesoriem. ZBook 15 var aprīkot ar līdz pat 1,8TB cietajiem diskiem savukārt 17 šis rādītājs ir 2.8TB.

Iepretim ZBook 14 lielākie modeļi ir dabūjami tikai ar Quadro grafiskajām kartēm, savukārt ZBook 15 būs iespējams konfigurēt ar 3,200×1,800 izšķirtspējas ekrānu.

Amerikas Savienotajās Valstīs ZBook 15 maksā sākot no 1899$, savukārt ZBook 17 sākumcena ir par 100$ lielāka.

Avots:

Šeit (zdnet.com) un šeit (hp.com).

Ja Jūs vēlaties vairāk uzzināt par šiem produktiem, lūdzu griezieties pie mūsu tirdzniecības speciālistiem, kuri atbildēs uz Jūsu jautājumiem par ZBook un citiem HP produktiem, konfigurācijas iespējām un cenām.