Ietaupiet laiku un samaziniet datu glabāšanas izmaksas!

Ietaupiet laiku un samaziniet datu glabāšanas izmaksas!

DataCore SANsymphony-V10 programmatūra ir visaptveroša un elastīga uzglabāšanas pakalpojumu platforma, kas ir izstrādāta, lai palielinātu Jūsu IT infrastruktūras veiktspēju un pieejamību, neatkarīgi no tā, cik daudzveidīga ir Jūsu IT infrastruktūra vai kādu infrastruktūras arhitektūru Jūs esiet izvēlējušies. Šī programmatūra nodrošina maksimāli efektīvu mijiedarbības funkcionalitāti starp aplikācijām un datu glabāšanas iekārtām, tādejādi sasniedzot šādus mērķus:  

  • aplikācijas darbojas ātrāk un bez traucējumiem;
  • ir uzlabota datu aizsardzības sistēma, uzglabājot datus tiešsaistē;
  • tiek nodrošināts centralizēts un automatizēts datu uzglabāšanas menedžments.

 

DataCore klienti iegūst ievērojamus uzlabojumus datu uzglabāšanā, vienlaikus samazinot laiku, kas jāvelta IT infrastruktūras pārvaldīšanai.  Programmatūra kontrolējot klienta datus, spēj pamanīt un novērst traucējumus un kļūdas, kuras izraisa izmantotās aplikācijas.

Programmatūra izmanto kešatmiņu, lai pēc iespējās ātrāk apstrādātu saņemtos pieprasījumus, vienlaikus datus pārvietojot starp flash un cietajiem diskiem, tādejādi optimizējot veiktspēju. Dati tiek spoguļoti tiešsaistē starp atsevišķām datu uzglabāšanas sistēmām, tādejādi nodrošinot nepārtrauktu datu pieejamību, neatkarīgi no iekārtu vai datu vietnes zudumiem. Plašā sistēmas automatizācija sniedz iespēju IT administratoram vairāk laika veltīt citiem Jūsu IT infrastruktūras jautājumiem.

DataCore atbalsta visus populārākos datu uzglabāšanas risinājumus sākot ar flash un diskiem, kas atrodas uz servera, līdz pat ārējiem SAN un publiskajām mākoņu datu glabātuvēm.  DataCore veiksmīgi aizstāj atsevišķus dārgus produktus, kuri nespēj nodrošināt ilgstošu funkcionēšanu.

SANsymphony-V programmatūras platforma dažādus datu uzglabāšanas risinājumus, kas ir izolēti un var atrasties dažādās lokācijas vietās,  apvieno vienā kopējā sistēmā, nodrošinot augstas kvalitātes infrastruktūras pakalpojumu. Programmatūra apvieno Jūsu kopējos resursus, pārvaldot tos centralizēti un vienoti, neatkarīgi no iekārtu atšķirībām, to ražotājiem, modeļiem un izmantoto iekārtu paaudzēm. Jūs variet izvietot šo programmatūru X86 ārējā serverī, pirms datu glabātuvēm vai arī tajā pašā serverī, kur atrodas aplikācijas, virtuālās darbvirsmas un virtuālās mašīnas.

Virtualizē datu glabāšanas iekārtas  

SANsymphony-V veido datu glabāšanas iekārtu daudzpakāpju sistēmu. Programmatūra, kas darbojas uz atsevišķiem serveriem izmanto Auto-Tiering funkciju, lai automātiski izvelētos iekārtu, kura ir vislabāk piemērota, optimālās veiktspējas sasniegšanai un kura nodrošinās vislabāko pieejamību atkarībā no noslodzes.

  • virtualizē vairākas līdzīgas vai atšķirīgas ierīces, lai nodrošinātu, aizsargātu un pārvaldītu tās ar vieniem un tiem pašiem automatizētajiem rīkiem;
  • replicē starp dažādām iekārtām, kuras pašas savstarpēji to nespēj.

 

Samazini izmaksas un novērs tos tehniskos šķēršļus, kuri rodas spoguļojot datus, saglabājot snapshot un kopējot kritisko informāciju uz attālinātam iekārtām vai datu glabātuvēm, no kurām iespējams atjaunināt datus.

“Hyper-Converged”  datu glabāšana ar virtuālo DataCore SAN  

DataCore™ Virtual SAN, kas ir balstīta uz SANsymphony-V10 programmatūru, darbojas tieši uz serveriem, apvienojot to individuālos lokālos diskus ar zibatmiņu, veidojot virtuālu, veiktspējīgu un augsti pieejamu datu uzglabāšanas vietu. Tādejādi tiek nodrošināta datu apmaiņa serveru klasterī, bez ārējā SAN. Aktuālo funkciju komplekts ir pieejams VMware un Microsoft vidēs.  

  • darbojas ar jebkuru hypervisor, jebkuru serveri un jebkuru datu glabātuvi;
  • paātrina veiktspēju tādām aplikācijām, kuras pieprasa ātru atbildes reakciju, izmantojot servera RAM atmiņu, lai nodrošinātu ātrdarbības kešatmiņu;
  • integrējas ar ārējo SAN, nodrošinot papildus kapacitāti;
  • samazina izmaksas un nepieciešamo serveru skaitu līdz 2 serveriem augstas pieejamības klasterim.

DataCore klientu atsauksmes*

Samazina datu glabāšanas izmaksas līdz 75%  

  • ievērojami samazina tās kapitāla un ekspluatācijas izmaksas, kuras ir saistītas ar datu glabāšanu;
  • pagarina datu glabātuves dzīves ciklu – vairs nav nepieciešams investēt iegādājoties dārgus programmatūras atjauninājumus;
  • iespēja izvēlēties labāko un piemērotāko risinājumu no konkurējošo piegādātāju piedāvājuma.  

 

Ļauj ietaupīt līdz pat 10 reizēm vairāk laika  

  • paātrina aplikāciju darbību;
  • tiek izmantotas self-tuning priekšrocības, paaugstinot kopējo sistēmas jaudu izmantojot esošo aparatūru;
  • izmantojot auto-tiering starp flash un parastiem diskiem, tiek  samazināta nepieciešamība pēc augstākās cenu kategorijas iekārtām.  

 

Līdz pat 4 reizēm lielāka jauda  

  • uzlabo kapacitāti un jaudu starp atšķirīgām ierīcēm, novēršot nelietderīgu iekārtu pielietojumu;
  • ļauj izvairieties no papildus iekārtu pirkumiem, izmantojot esošo iekārtu un aprīkojuma maksimālo jaudu.  

 

Līdz 100% samazina datu nepieejamību  

  • vairs nav plānotas datu nepieejamības, kas rodas dēļ iekārtu atjauninājumiem, paplašinājumiem, remontiem vai datu pārvietošanas rezultātā;
  • iespējams izvairīties no neprognozējamām datu nepieejamībām, iekārtu kļūdām un to darbības pārtraukumiem;
  • iespējams novērst atsevišķas kļūdas un traucējumus, vienlaikus samazinot lokālo un reģionālo bojājumu ietekmi.  

 

Līdz 90% samazina laiku, kas tiek pavadīts veicot ikdienas darbus  

  • vienota esošo datu uzglabāšanas resursu pārvaldība;
  • automatizē regulāri veicamos uzdevumus, sākot ar datu sagatavošanu līdz pat datu aizsardzībai, nodrošinot ērti izmantojamu IT sistēmu;
  • centralizēti nodrošina datu glabātuves infrastruktūras darbības pārvaldīšanu.

 

Spied šeit, lai noskatītos 3 minūtes garu video, par to kā šī programmatūra darbojas.
Vairāk par SANsymphony-V var uzzināt šeit, vai konsultējoties ar mūsu pārdošanas speciālistiem pa telefonu (+371) 67819977 vai rakstot e-pastu uz sales@bit.lv