Acer portatīvo datoru piegāde Latvijas skolām

Acer portatīvo datoru piegāde Latvijas skolām

Mērķtiecīgi attīstoties izglītības nozarei, digitalizācija ieņem aizvien svarīgāku lomu ikdienas procesos. Lai Latvijas nākotnes speciālistiem būtu iespējams ātrāk pielāgoties tehnoloģiju attīstībai, Izglītības un zinātnes ministrija investē datortehnikas iegādei.

Pēc veiksmīgi iesniegta piedāvājuma elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) un Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprinājuma, BIT piegādās 25080 Acer Chromebook 314 portatīvo datoru Latvijas skolām. Pasaules mērogā, Chromebook datori ir viena no pirmajām izvēlēm, jo tie ir ērti, viegli pielietojami un ar zemām izmaksām tirgū. Ņemot vērā tā veiktspēju, izmēru un izmaksas, Acer Chromebook 314 ir ļoti piemērots skolēniem. Tas nodrošina ilgstošu akumulatora darbības laiku un veiktspēju, kā arī veicina ikdienas darbu produktivitāti ar pieejamajām datora funkcijām.

Papildus portatīvajam datoram, tiks nodrošināta Google Workspace for Education standarta licence, kas nodrošina drošības unh analītikas rīkus, palīdz aktīvi aizsargāt datus ikdienā un mainoties drošības riskiem.

Lai būtu ērta un saprotama operētājsistēmas programmas izmantošana, Baltijas Informācijas Tehnoloģijas nodrošinās atbalstu pašvaldību IT nodaļām. Neskaidrību gadījumos, iespējams vērsties pie mūsu IT speciālistiem, rakstot uz e-pastu support@bit.lv vai zvanot uz tālruni 67819981.

Šobrīd aktīvi strādājam, lai visas mācību iestādes varētu uzsākt iekārtu lietošanu pēc iespējas ātrāk. Jau pirmie 3000 datori skolās nonāks Novembrī.

Sekojiet līdzi procesa norisei mūsu sociālajos tīkos.