Jaunas vēsmas ar HP EliteDesk 800 G1 un EliteOne 800 G1

Jaunas vēsmas ar HP EliteDesk 800 G1 un EliteOne 800 G1

Kā jau, tas visiem ir zināms, tad ar laiku lietas noveco un to vietā nāk kaut kas jauns, parasti labāks. Kamēr citiem, tas darbojas tikai teorijā, HP gadījumā arī reālos darbos. Tā ir noticis arī ar visiem labi zināmajiem un pazīstamajiem stacionārajiem datoriem HP Compaq 8300 Elite Desktop un Compaq 8300 Elite All-in-One Touch + Non touch, tie tiek aizstāti ar jaunākām modeļu versijām- EliteDesk 800 G1 un EliteOne 800 G1 Touch + Non touch.

Jāsaka gan, ka tehniskie parametri, vēl Latvijas tirgum nav pilnīgi skaidri zināmi, tikmēr viena lieta gan ir skaidra, ka negaidītu jaunu superdatoru nebūs. Tie būs tikpat uzticami un spējīgi, kā līdz šim un sev uzticētos uzdevumus izpildīs tikpat izcili. Nelielas izmaiņas gan būs datoru formu faktoros, nu izvēle būs jāizdara no trīs pieejamiem formu faktoriem, ierasto četru vietā.

Lai nesatrauktu dedzīgākos pircējus, tad var teikt, ka vēlākais 2013. gada Augustā noslēpumu plīvurs kritīs un jaunie modeļi būs pieejami plašākai publikai ar pilnu tehnisko aprakstu. Uzņēmumiem, kuriem ir vajadzīga tehnikas atjaunināšana un ja tā tiek plānota jau kādu laiku, tieši šī būs lieliska iespēja iegādāties augstas veiktspējas, uzticamu tehniku, kura ļaus bez rūpēm strādāt nākamos gadus.

Tomēr, ja nu ir kāds, kurš jau nevar sagaidīt šo produktu oficiālu iznākšanu un vēlas pēc iespējas vairāk uzzināt papildus, tad droši sazinieties ar mūsu tirdzniecības speciālistiem, kuri mēģinās jums palīdzēt.