Jaunie biznesa klases portatīvie datori

Jaunie biznesa klases portatīvie datori

Radīts biznesa lietotājiem, HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook portatīvais dators apvieno mūsdienīgu dizainu, patiešām nelielu svaru, kā arī biznesam nepieciešamās funkcijas un izturību. Lai gan tas ir tikai 19 milimetrus plāns un sver tikai 1,59 kg, tā monitora diagonāle ir 14 collas, tas nodrošina biznesa klases datoram nepieciešamo porta replikatora slēgumu, kā arī Ultrabook datoriem piemītošo nepārspējamo startēšanas ātrumu.

Papildus plašajam portu un savienojumu klāstam – 4G, Ethernet, VGA, DisplayPOrt un USB 3,0, tiek nodrošināta iespēja pieslēgt otru bateriju, tādejādi panākot vēl lielāku sistēmas darbības laiku. HP EliteBook Folio ir iespējams pasūtīt konfigurācijās, kuras tiek izveidotas atbilstoši pasūtītāja vēlmēm un tiek nodrošināts biznesa klases datoram atbilstoši ilgāks dzīves cikls.

Plānie HP SpectreXT Pro Ultrabook un HP ENVY Pro Ultrabook arī nodrošina Windows® 7 Professional biznesa produktivitāti atbilstoši jaunajai “consumerization of IT” tendencei. HP SpectreXT Pro piedāvā iebūvēto TPM drošības čipu, kurš aizsargās datus lietotājiem, kuriem ir īpaši svarīga to drošība. Visi trīs Ulrabook portatīvie datori nodrošina iespēju papildus iegādāties trīs gadu garantiju.

HP mazākais un vieglākais biznesa portatīvais dators HP EliteBook 2170p ir ideāli piemērots tiem biznesa lietotājiem, kuri daudz laika pavada ceļojot. Lai arī tas ir tikai 1,3 Kg viegls, šis 11,6 collu portatīvais dators nodrošina līdz pat deviņu stundu baterijas darbības laiku, atbalsta plašas biznesa klases savienojuma (tai skaitā arī 4G bezvadu pieslēgums), kā arī tam piemīt pamatīgas drošības un daudzpusīgas pārvaldības iespējas. HP EliteBook 2170p ir savietojams ar HP standarta portu replikatoru, kuru ir iespējams izmantot ar citiem HP biznesa portatīvajiem datoriem.

Jaunais HP EliteBook 2570p sper soli uz priekšu ar 12.5 collu HD izšķirtspējas monitoru, optisko diskdzini un plašām savienojuma iespējam, starp kurām ir arī 4G bezvadu tīkla slēgums. Jaunais HP 2570p portu replikators un „long-life” bateriju atbalsts nodrošinās HP EliteBook 2570p papildus iespējas maksimālas efektivitātes sasniegšanai.

HP EliteBook 8470p un 8570p premium klases biznesa portatīvie datori piedāvā biznesam tik svarīgo izturību, plašās pārvaldības iespējas un drošības risinājumus kopā ar paplašinātu bateriju klāstu, starp kuru var minēt HP EliteBook 8470p konfigurāciju ar HP Ultra Extended Life Notebook Battery, kas nodrošina industrijā labāko sistēmas darbības laiku – līdz pat 36 stundām. Pateicoties HP EliteBook p-series portatīvo datoru saimē izmantotajai SRS Premium Sound PRO tehnoloģijai, šie 14 un 15.6 collu portatīvie datori nodrošina pārsteidzošu audio kvalitāti bez papildus audio skaļruņu izmantošanas.

Visos jaunajos HP EliteBooks portatīvajos datoros tiek pielietota īpašā HP dizaina pieeja, kas nodrošina nepārspētu konstrukcijas ilgmūžību un izturību.

Jaunie HP ProBook b-series portatīvie datori ar 14 un 15.6 diagonālas displejiem nodrošina plašas konfigurēšanas iespējas, tai skaitā iespēju izvēlēties iebūvētās un diskrētās videokartes. Aizsargāti ar volframa krāsas nodilumizturīgu korpusu, HP ProBook b-series nodrošinās Jūsu datu saglabāšanu pret nejaušiem triecieniem ar HP 3D DriveGuard tehnoloģiju.

HP ProBook 6470b un 6570b izmantotā Intel vPro tehnoloģija nodrošinās uzlabotas IT pārvaldības iespējas, savukārt HP ProBook 6475b sniegs jaunākās AMD tehnoloģijas biznesa produktivitātei par pieejamu cenu.

Stilīgie HP ProBook s-series notebook PCs sērijas portatīvie datori sniegs mazo un vidējo uzņēmumu lietotājiem vienkārši pārvaldāmus drošības risinājumus, plašas multimediju iespējas videokonferenču veikšanai, kā arī tie ir piemēroti izklaidei ārpus darba laika. Izturīgs alumīnija korpuss, pieejamo modeļu ekrāna diagonāle sākot no 13.3 līdz pat 17.3 collām, iespēja izvēlēties gan Intel, gan AMD konfigurācijas.

HP laiž klajā jaunāko portatīvo datoru aksesuāru klāstu, kas ir radīti lai vēl vairāk uzlabotu HP portatīvo datoru sniegumu un to lietotāju efektivitāti. „HP Docking Stations” un „HP Advanced Docking Stations” piedāvā savietojamību ar USB 2.0 un USB 3.0, bateriju uzlādes iespēju un papildus cietā diska vietu, kā arī iespēju vienlaicīgi izmantot vairākus monitorus.