Kā Aruba vadības sistēma ar mākslīgo intelektu atvieglo sistēmu administratoriem ikdienas darbu

Kā Aruba vadības sistēma ar mākslīgo intelektu atvieglo sistēmu administratoriem ikdienas darbu

Tiek prognozēts, ka nākamo 2 gadu laikā vairāk nekā 50% datu tiks ģenerēti ārpus datu centra vai mākoņskaitļošanas centra, iespējams, ka tie nāks no 55 miljardiem IoT ² ierīču, kas savienotas visā pasaulē. Uzņēmumi šos datus apvieno ar jaunām lietojumprogrammām savā pusē, kas ļauj gūt jaunas atskaites\datus un reālā laikā veikt darbības, lai uzlabotu darbības efektivitāti un radītu jaunas ieņēmumu plūsmas.*


Mūsdienu tīkla infrastruktūra ir ārkārtīgi sarežģīta, jo ir palielināts tīkla, trafika apjoms, ierīču un lietojumu daudzveidība. Šo tīklu manuāla konfigurēšana ir kļuvusi laikietilpīga, pakļauta kļūdām un grūti sekot IoT ierīču milzīgajam pieaugumam un izkliedētajai savienojamībai no pašām iekārtām uz uzņēmuma filiāli un\vai datu centru. Lai tīkla operatoru darbs būtu efektīvāks, tiem ir nepieciešams vairāk darbības un lietotāju darbību pārskats vai, vēl labāk, inteliģenta automatizācija, kuru virza AI un kas apzinās visus aspektus, ko operatoram būtu jāņem vērā tīkla pārvaldībā un, kas savas kopējās zināšanas piemēro plašākā mērogā un mūsdienu vides paaugstinātajai sarežģītībai.
Mākslīgais intelekts (AI) un mašīnmācība (ML) tiek izmantota tīkla pārvaldības rīkos, lai palīdzētu atrisināt sarežģītus jautājumus, kas ietekmē veiktspēju un lietotāju pieredzi – tā sniedz arī garantiju un var ietaupīt dārgo laiku un enerģiju.

Aruba risinājumi paši veic administratīvos uzdevumus:

    • Pilna spektra redzamība: katra savienotā ierīce tiek parādīta, lai palīdzētu drošibas un tīkla uzturēšanas komandām likvidēt nepārredzamos tīkla sektorus.
    • Crowdsourcing: ļauj Aruba pārvaldītajai zināšanu bāzei koplietot profilus no jaunieviestajām IoT ierīcēm ar citiem, lai nodrošinātu visaptverošu ierīču datu bāzi un nepieciešamos uzstādījumus tām.
    • Lomu bāzēta piekļuves kontrole – tiklīdz ierīces ir identificētas un profilētas, Aruba ClearPass politikas pārvaldnieks var piemērot atbilstošas uz lomu balstītas piekļuves politikas, lai nodrošinātu, ka lietotājiem un ierīcēm ir tikai nepieciešamās IT atļaujas.

Aruba AI Insights analizē datus no desmitiem tūkstošu izvietotajām iekārtām un vairāk nekā 1 miljonu Aruba tīkla ierīču. Izmantojot mūsu patentēto procesu, mēs varam identificēt novirzes, izstrādāt optimizācijas un noteikt, kuri klientu tīkli neatkarīgi no lieluma iegūst izmaiņas vai tās ir nepieciešamas.

GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS

    • Novērš manuālu problēmu novēršanu un samazina vidējo laiku līdz izpildei par līdz pat 90%.
    • Samazina problēmu pieteikumu skaitu, nosakot problēmas, pirms tās ietekmē uzņēmumu.
    • Ar vienādranga salīdzinošo novērtēšanu palielina tīkla izmantošanu līdz pat 25%.
    • Sniedz precīzu ieskatu un ieteikumus, kuru precizitāte ir lielāka par 95%.

Aiops (ARtificial Intelligence for IT operations), ko vada Aruba Central (uz mākoņskaitļošanas bāzētas mikropakalpojumu balstīta platforma), apvieno lielu datu un mašīnapmācību, lai automatizētu TO darbības procesus, tostarp notikumu korelāciju, anomāliju atklāšanu un cēloņsakarības noteikšanu. Tas automātiski nosaka un dinamiski atrisina problēmas jebkurā jūsu tīkla vietā — pirms tiek ietekmēts jūsu uzņēmums vai pat informēti lietotāji.
Mūsdienu uzņēmumi, kas vēlas pārvērst datus par jauniem biznesa rezultātiem, ir atkarīgi no vienmēr pieejamā un drošā tīkla. Izmantojot Aruba AIOps, IT var samazināt problēmu pieteikumu skaitu, nodrošināt SLA un lietotājiem vislabāko iespējamo pieredzi. Datu apjoms un daudzveidība apvienojumā ar Aruba gadu desmitiem ilgo tīkla jomas pieredzi un datu modelēšanas pieredzi nozīmē to, ka Aruba Al Insights var izmantot ar pārliecību. Aruba lietotāja pieredzes un ClearPass ierīces ieskats nodrošina arī lietotāja SLA ievērošanu un visas vides drošību.

Risinājuma cena sākot no 90.00 EUR + PVN uz 1 iekārtu.
Plašāka informācija Arubas vietnē.
Lai uzzinātu vairāk par Aruba vadības sistēmu ar mākslīgo intelektu vai saņemtu savu īpašo piedāvājumu, lūdzu, sazinieties ar BIT pārdošanas speciālistiem, zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv.