Mobilo iekārtu pārvaldības risinājums – Citrix XenMobile

Mobilo iekārtu pārvaldības risinājums – Citrix XenMobile

Arvien vairāk uzņēmumu un organizāciju saskaras ar drošības problēmām, ko rada arvien pieaugošā tendence lietot dažādas mobilās iekārtas (planšetes, mobilie telefoni u.c.) darba pienākumu izpildei un piekļūstot korporatīvajām aplikācijām no šīm iekārtām. Šīs iekārtas līdz šim ir bijis ļoti grūti kontrolēt un nodrošināties pret svarīgo datu noplūšanu ārpus uzņēmumiem. Bieži šo iemeslu dēļ organizācijas ir aizliegušas šo iekārtu izmantošanu piekļuvei pie korporatīvajām aplikācijām un datiem. Tomēr strauji pieaugušā mobilo iekārtu izmantošanas tendence spiež IT nodaļai meklēt risinājumus šo iekārtu lietošanai korporatīvajās vidēs. Uzņēmums Citrix šīs problēmas risināšanai savā piedāvājuma klāstā ir iekļāvis jaunu produktu XenMobile.

Atšķirībā no citiem industrijā esošajiem risinājumiem XenMobile piedāvā pilnīgu risinājumu aplikāciju, datu un iekārtu pārvaldībai. Risinājums atbalsta visplašāko mobilo iekārtu saderību (t.s. Android, Windows Mobile, iOS).

Vairāk informācijas skatīt šeit.

 

Ja Jums rodas jau konkrēti jautājumi par produkta versijām, cenām vai vēlaties iepazīties ar produktu tuvāk un redzēt produkta demonstrāciju klātienē, sazinieties ar mūsu tirdzniecības speciālistiem.