Mūsdienīgs IT infrastruktūras pārvaldības rīks - HP OneView

Mūsdienīgs IT infrastruktūras pārvaldības rīks - HP OneView

Hewlett-Packard nācis klajā ar produktu, kas ļauj ērti pārvaldīt HP konverģētās infrastruktūras, saņemot “Frost & Sullivan” apbalvojumu par 2013. gada inovatīvāko produktu datu centru pārvaldībā. Ja iepriekš infrastruktūras pārvaldībai bija nepieciešami vairāki rīki, tad pateicoties HP OneView programmatūrai, to ir iespējams izdarīt centralizēti, kā arī ievērojami ietaupīt laiku un finansiālos resursus.

HP ir spēris lielu soli vienotās infrastruktūras pārvaldīšanas virzienā, piedāvājot rīku, kas ir pieejams, izmantojot WEB pārlūku. Tas sniedz iespēju problēmu cēloni noteikt ātrāk un efektīvāk. HP OneView ļauj pārlūkot un pārvaldīt infrastruktūras iekārtas no jebkuras lietotāja rīcībā esošas ierīces (datora, planšetdatora, mobilās ierīces utt.). Ērtā un saprotamā pārvaldības vide ir tendēta uz lietotāju, nevis iekārtu, tādējādi atvieglo IT sistēmu administratoru ikdienu.

HP OneView atbalsta HP BladeSystem (Generation 7 un Generation 8) serverus, kā arī HP ProLiant Generation 8 serverus. Nākotnē plānots to ieviest arī citu HP iekārtu pārvaldībai (tīkla maršrutētājos, komutatoros un citās tīkla iekārtās), lai sniegtu vēl vairāk priekšrocību vienuviet.

HP OneView ļauj ievērojami optimizēt iekārtu pārvaldību, aizstājot dažādus rīkus, tostarp HP Systems Insight Manager (SIM), HP Insight Control, un HP Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM), apvienojot visus šos rīkus vienā.

Izmēģini HP OneView jau tagad, lejupielādējot bezmaksas versiju 60 dienām šeit.