Pieaudzis BIT servisa kvalitātes un apkalpošanas līmenis

Pieaudzis BIT servisa kvalitātes un apkalpošanas līmenis

Kvalitātes pieaugums un apkalpošanas līmeņa uzlabošanās – šie un vēl citi ir BIT klientu ieguvumi no BIT, kā datortehnikas ražotāja Hewlett Packard (HP Inc.) un Hewlett-Packard Enterprise (HPE) sadarbības partnera, oficiālā garantijas servisa saistību pārņemšanas Latvijas tirgū.

Šodien aprit divi mēnesi kopš HP Inc. un HPE tieši nepiedalās Latvijas tirgū, bet savu darbību veic caur profesionāliem, pieredzējušiem un kvalificētiem partneriem. BIT ir ilggadējs HP Inc. un HPE partneris un turpmāk nodrošina abu kompāniju oficiālo garantijas servisu Latvijā. Esam paplašinājusi servisu un turpmāk paši nodrošinām 24 stundu HPE servisa līgumu atbalstu.

Ērta piekļuve detaļām – ātrāka, ērtāka apkalpošana

Iepriekš garantijas rezerves detaļas piederēja HP Inc. un HPE Latvijas filiālei, un fiziski atradās DHL telpās, bet tā kā Latvijas filiāle kopš 1. oktobra ir likvidēta, tad šobrīd visas mums nepieciešamās rezerves detaļas atrodas BIT ofisā Rīgā, Ūnijas ielā. Tādejādi spējam klientiem nodrošināt ātru un ērtu apkalpošanu, kas ir īpaši svarīgi sarežģītu bojājumu gadījumā, darbinieki var ātrāk, individuālāk un elastīgāk reaģēt uz klientu pieprasījumiem.

Kvalitātes līmeņa pieaugums

Servisa pakalpojumus veic kvalificēti BIT servisa inženieri, kuriem uz vietas ir pieejamas visas orģinālās produktu rezerves sastāvdaļas, tādēļ HP Inc. un HPE produkcijas un klientu apkalpošana tiek nodrošināta augstākajā kvalitātē. Palielinoties pieprasījumam, mūsu inženieri ir spējuši tam pielāgoties, tādejādi spēj nodrošināt ātrāku un izcili augsta līmeņa servisu, kas tiek paveikts atbilstoši visaugstākajiem kvalitātes standartiem.

Vēlamies informēt, ka esošo HPE Care Pack un servisa līgumu nosacījumi paliek spēkā un ir nemainīgi. Esošo līgumu serviss tiek nodrošināts augstākajā kvalitātē un detaļu nomaiņa notiek no noliktavas Rīgā. Līgumu darbības termiņa pagarināšanas gadījumā un HP Inc. un HPE produktu un garantijas servisa nepieciešamības gadījumā lūdzam vērsties pie BIT servisa centrā.

Servisa centra adrese: Ūnijas ielā 11a, Rīga. Tālr.: +371 67819981, email: support@bit.lv.