Teguar - progresīvi rūpniecības un medicīnas datoru risinājumi

Teguar - progresīvi rūpniecības un medicīnas datoru risinājumi

2020. gadu BIT iesācis ar vērienu! Esam kļuvuši par partneri Teguar, kas piedāvā uzticamus un izturīgus datortehnikas risinājumus.

Teguar ir vadošais progresīvo rūpniecības un medicīnas datoru risinājumu piegādātājs. Tā nav ikdienā lietojamā datortehnika, kas dominē masu tirgos, bet gan rūpniecības un medicīnas datori, kas ir īpaši izstrādāti, lai nodrošinātu uzticamu darbību visprasīgākajā vidē. Medicīniskie un rūpnieciskās klases datori darbojas droši jebkuros apstākļos, kas rada problēmas ārpus ikdienas biroja vides.

Teguar piedāvā ievērojamu datortehnikas izvēli dažādu sfēru speciālistiem:

  • Industriālie personālie datori,
  • Medicīniskie personālie datori,
  • Fanless (bez ventilatoru) industriālie datori,
  • Ūdensizturīgie datori,
  • All-in-One skārienjutīgie datori,
  • Rugged All-in-One planšetdatori.

 

Teguar Computers ir paredzēts darbam 24/7, 365 dienas gadā. Lielākā daļa rūpniecības un ražošanas darbību notiek bez apstāšanās. Dators ir projektēts izmantojot tikai rūpnieciskas komponentes, ar kurām tiek garantēts visaugstākās kvalitātes produkts, kas ir gatavs ilgstoši strādāt bez pārtraukuma gadiem.

Teguar nodrošina kvalitāti, ko apliecina ISO 9001: 2015 sertifikāts. Šī sertifikācija un tai nepieciešamās ikgadējās revīzijas vērš Teguar uzmanību uz klientu orientēto pieeju un centību nodrošināt nozares profesionāļus ar vislabākajiem iespējamajiem datoriem un pakalpojumiem.

Noskaties video, lai iegūtu praktisku skatījumu uz piedāvāto datortehniku.

Vairāk informācijas Teguar mājas lapā.

Lai uzzinātu vairāk par Teguar datortehnikas specifikāciju vai iegūtu savu speciālo piedāvājumu, lūdzam sazināties ar BIT pārdošanas speciālistiem zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv.