Tehnoloģiju ceturtdiena 2015

Tehnoloģiju ceturtdiena 2015

Vakar, 3.septembrī, notika SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” organizētais pasākums “Tehnoloģiju ceturtdiena”. Pasākums notika sadarbībā ar kompānijām “Hewlett-Packard”, “DataCore” un “CITRIX”. Pasākuma dalībnieki varēja iepazīties ar tehnoloģiju jaunumiem un iegūt jaunāko, aktuālāko informāciju par tehnoloģiskiem risinājumiem uzņēmuma IT infrastruktūras uzlabošanai.

Pasākuma sākumā “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” vadītājs Harijs Gals informēja dalībniekus par jaunumiem uzņēmuma attīstībā, bet pēc tam pasākuma dalībnieki varēja apmeklēt prezentācijas, kuras vadīja gan uzņēmuma darbinieki, gan sadarbības partneru pārstāvji.

Prezentācijas “Connect Your world with intelligent mobility” ietvaros, kuru vadīja “Hewlett Packard” pārstāvis Tomas Muliulios, pasākuma dalībnieki uzzināja par to kā “Hewlett Packard” ,nopirka kompāniju “Aruba Networks” un kā šīs kompānijas produkti un pakalpojumi tiks integrēti “Hewlett Packard Enterprise”  produktu klāstā.

 “DataCore” pārstāvis Ilpo Wilkman prezentēja “SANsymphony-V10” programmatūru, kas ir visaptveroša un elastīga uzglabāšanas pakalpojumu platforma. Tā ļauj  palielināt IT infrastruktūras veiktspēju un pieejamību, neatkarīgi no tā, cik daudzveidīga ir IT infrastruktūra vai kāda infrastruktūras arhitektūra ir izvēlēta.

“Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” darbinieki Pauls Lasmanis un Kaspars Ločmelis vadīja prezentāciju par mobilo ierīču un mobilo aplikāciju pārvaldības risinājumiem. Paula Lasmaņa vadītajā prezentācijā par “NetScaler application firewall” dalībnieki uzzināja, ka “CITRIX NetScaler” ietver “application firewall”. Prezentācijas laikā, tika parādīts kā “CITRIX NetScaler application firewall” risinājumi palīdz aizsargāt iekšējo WEB servisus no zināmām WEB ievainojamībām. Prezentāciju starplaikos notika trīs dimensiju printera un DataCore demo prezentācijas, kā arī dalībnieki varēja iepazīties ar  “Hewlett-Packard” produkcijas jaunumiem.