Vai Jūs jau esiet veikuši pāreju uz Jauno Tildes Jumi?

Vai Jūs jau esiet veikuši pāreju uz Jauno Tildes Jumi?

Jau vairāk kā 2 mēnešus tirgū ir iznākusi Tildes Jumis jaunā versija, kas šajā gadījumā piedāvā ne tikai jauninājumus atbilstoši aktuālajai likumdošanai, bet arī papildus funkcionalitāti ar rīku joslu ērtākam un efektīvākām darbam. Jaunums ir arī Sākumprogramma, kas ļauj sakārtot un organizēt dažādos pieslēgumus un datu bāzes.

Jaunais Tildes Jumis ir nācis klajā ar ne tikai funkcionalitātes uzlabojumiem, bet tam ir arī lietotājam neredzamā daļa – jaunas tehnoloģijas sistēmas pamatā. Ir veikta pāreja uz jaunu tehnoloģisku platformu MS SQL 2008 R2 un MS Access 2010, kas nodrošina papildus drošību Jūsu datiem un uzlabotu sistēmas darbību.

Jaunā Tildes Jumis uzstādīšanā iz nepieciešama datu migrācija – datu bāžu „pārnešana” no vecākās versijas uz jauno. SIA Baltijas Informācijas Tehnoloģijas, kā oficiālais Tildes partneris piedāvā sertificētu speciālistu palīdzību jaunās Tildes Jumis versijas uzstādīšanā. Jāpiebilst, ka pats programmas ražotājs – Tilde, iesaka, gadījumos, kad ir nepieciešams migrēt vairākas datu bāzes, izmantot Tildes partneru palīdzību, lai datu migrācija norisētu droši un bez starpgadījumiem.

Atkarībā no Jūsu vajadzībām mūsu speciālisti var veikt konsultāciju jaunā Jumis uzstādīšanā, ierasties pie klienta un veikt sistēmas uzstādīšanu un datu migrēšanu, kā arī Jūs variet nogādāt Jūsu datoru pie mums uz servisa centru nepieciešamo darbu veikšanai. Mums jau ir zināma pieredze šādu darbu veikšanā, esam jau palīdzējuši daudziem klientiem veiksmīgi veikt pāreju, tai skaitā klientam ar vairāk kā 400 datu bāzēm. Jāpiebilst, ka pie mums ir iespējams arī iegādāties Tildes Jumis programmatūras licences un abonementa pagarinājumus. Ja Jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība sazinieties ar mūsu pārdošanas speciālistiem pa tālruni 67819977 vai sūtiet e-pastu uz: sales@bit.lv