Viss ko sniedz jaunais HP EliteBook 800 G7

Viss ko sniedz jaunais HP EliteBook 800 G7

HP Inc. ir liels progress, 2020. gadā uzsākot biznesam draudzīgu EliteBook piezīmjdatoru sēriju.

Jaunā EliteBook G7 sērijas ir īpaša ar to, ka daudzi no uzlabojumiem ir vērsti tieši uz to, lai apmierinātu darbs-no-mājām datora vajadzības, nodrošinot galvenos atjauninājumus saistībā ar pārnesamību, savienojamību, akumulatora darbības ilgumu un konferenču norisi.

Galvenās priekšrocības HP EliteBook 800 G7:

    • Izcils dizains
      Izstrādāts ar apstrādātu alumīnija apvalku un jaunu viegli atvērtu priekšējo malu. Tastatūra ir izgatavota no 50% pārstrādātiem DVD diskiem. Ārējās kastes iepakojums ir ilgtspējīgs un pēc lietošanas to var atkārtoti pārstrādāt.
    • Strādājiet gandrīz no jebkuras vietas
      Ar līdz pat gigabitu 4G klases LTE enerģiju, izmantojot 4×4 antenas, Jūsu birojs var atrasties tur, kur tas ir nepieciešams, ļaujot Jums uzturēt savienojumu gandrīz jebkur.
    • Sadarbojieties ar pārliecību
      Zvani ir skaidri un gaiši, izmantojot tādas uzlabotas funkcijas kā HP trokšņu slāpēšana, skaļi skaļruņi, kas vērsti uz augšu un uz pasauli vērsts mikrofons. Jauns, uzlabots atgriezeniskās saites samazinājums, kas paredzēts sadarbībai.
    • Visdrošākie datori pasaulē
      Jaunākās drošības funkcijas ļauj droši pārlūkot, izvairīties no vizuālajiem hakeriem un automātiski uzraudzīt un atjaunot atmiņā esošo BIOS.
    • Strādājiet pārliecinoši
      Jūs visu kontrolējat ar papildu HP privātuma kameru. Tam ir fizisks aizvars, kas bloķē kameras objektīvu, lai pasargātu no ļaunprātīgas novērošanas.
    • Sazinieties ar attālinātām komandām
      Izmanto uzlabotās funkcijas, lai pasaule, ar kuru saskaras mikrofons, noņemtu fona trokšņus. Nodrošina uzlabotu zvanu kvalitāti un runas atpazīšanu daudzkārtējas lietošanas gadījumos.

Arī BIT vēlas dalīties ar pirmajām izjūtām, ko sniedz jaunais piezīmjdators. Noskaties video, lai uzzinātu vairāk:

 

Plašāka informācija pieejama šeit.
Lai saņemtu savu īpašo piedāvājumu, lūdzu, sazinieties ar BIT pārdošanas speciālistiem, zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv.