HPE MSA Gen6 disku masīvs - Tik vienkārši, ka ikviens var to pārvaldīt!

HPE MSA Gen6 disku masīvs - Tik vienkārši, ka ikviens var to pārvaldīt!

Šī disku masīvu paaudze ir veidota, izmantojot modernu arhitektūru un tā piedāvā labu veiktspējas, automatizācijas un drošības līdzsvaru. Viegli uzstādāms, viegli lietojams, viegli pārvaldāms – īpašas zināšanas nav nepieciešamas. Maziem un vidējiem uzņēmumiem HPE MSA vienkāršība “iestati un aizmirsti” novērš IT sarežģītību. Paļaujieties uz intuitīvu iestatīšanu, vadāmu pārvaldību un brīvroku automātisko veiktspēju, lai nodrošinātu lietotāju produktivitāti. Rūpnieciski iestrādāts mākslīgais intelekts spēj prognozējiet kļūmes pirms to rašanās un novērsiet vispārējos iemeslus, kas saistīti ar MSA “veselības” pārbaudes rīku, un samaziniet dīkstāvi un diagnosticējiet problēmas pirms laika. Šobrīd statistika rāda, ka 76% no HPE MSA problēmām tiek atrisinātas proaktīvi, izmantojot “veselības” pārbaudes rīkus. 

 

Trīs jauni modeļi vienkāršo uzglabāšanu

HPE MSA disku masīvi ir zināma, uzticama un droša platforma, kas tirgū zināma jau vairāk kā desmitgadi. Šobrīd ir tā piedāvā trīs jaunus Gen6 modeļus, kuri nodrošina vienkāršu, augstas veiktspējas, flash-ready sistēmas:

    • HPE MSA 1060: paredzēts lietotājiem ar fiksētu jaudu un veiktspēju, kas atbalsta mazāku IT slodzi
    • HPE MSA 2060: piedāvā elastību, lai pielāgotu gan veiktspēju, gan jaudu, lai apmierinātu visprasīgākās IT darba slodzes
    • HPE MSA 2062: speciālais modelis – all flash , kas jau sākotnēji iekļauj HPE MSA 2060 komplektu ar diviem 1,92 TB SSD diskiem un all-inclusive licenci, kas lietotājam dod ievērojamu ietaupījumu. Tas dod iespēju sākt pirmo dienu ar augstas veiktspējas datu masīva risinājumu par pieņemamu cenu un attīstīt to tik lielu (datu izmērā), cik vien nepieciešams (līdz 1.92PB).

HPE MSA disku masīvs ir pārbaudīts risinājums, kas ir vis piemērotākais tieši maziem un vidējiem uzņēmumiem.

Plašāka informācija pieejama šeit

Lai saņemtu savu īpašo piedāvājumu, lūdzu, sazinieties ar BIT pārdošanas speciālistiem, zvanot uz 67819977 vai rakstot uz sales@bit.lv.