Koncentrējieties uz to, kas ir svarīgs, izmantojot Aruba Instant On

Koncentrējieties uz to, kas ir svarīgs, izmantojot Aruba Instant On

Nepārtraukts savienojums vienmēr funkcionējošam biznesam!

Vai kādreiz esiet apmeklējis kādu pasākumu vai kafejnīcu, kur pieejamais Wi-Fi ir lēns vai nav pieejams vispār dēļ liela skaita lietotāju? Noteikti katram ir gadījies ar to saskarties. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir liela viesnīca, mazs burgeru restorāns vai plaša koncertu halle, Jūsu darbinieki un klienti sagaida ātru un nevainojamu interneta savienojumu ar savām ierīcēm. Tāpēc, lai risinātu šo problēmu, Aruba piedāvā Aruba Instant On Wi-Fi (AP). Aruba Instant On nodrošina drošu, ātru bezvadu savienojumu gan telpās, gan ārpus tām, un to iestatīšanu un pārvaldīšanu bez problēmām.

Aruba Instant On mobilā lietotne ļauj Jums konfigurēt un uzraudzīt savu tīklu no jebkuras vietas. Iespējams viegli bloķēt ļaunprātīgu lietotāju vai nevēlamu saturu, pat ja Jūs neesiet uz vietas. Protams, Jūs lietotni nepārbaudīsiet vienmēr, tieši tāpēc tīkls ar pieejamajiem mākslīgā intelekta rīkiem analizē un nosūta paziņojumus, ja kaut kas šķiet aizdomīgs. Trauksmes paziņojums dod iespēju nekavējoties reaģēt un novērst savienojuma problēmas, lai ikdienas ritms netiktu traucēts.

Aruba kiberdrošību uztver nopietni.

Drošs pēc konstrukcijas. Aruba Instant On izmanto HPE uzticamās platformas moduļa (TPM) mikroshēmu visā iekārtā, lai nodrošinātu, ka neviens nevar to apdraudēt vai mainīt tā programmatūru. TPM drošais mikroshēmojums tiek izmantots, lai stingri autentificētu AP un mākoni, pirms tie sazinās savā starpā. Ja tiek atklāts kāds drošības apdraudējums, AP automātiski atjaunina savu programmaparatūru.

Droša mākoņa komunikācija. AP izveido drošu savienojumu ar mākoņa platformu Aruba Instant On, un visa saziņa tiek šifrēta, izmantojot SSL / TLS. Pārvaldībai izmantotā mobilā lietotne un tīmekļa pārlūks arī droši sazinās ar mākoņu pārvaldības platformu, izmantojot HTTPS, aizsargājot lietotāja sniegtos personas datus.

Spēcīga autentifikācija. Aruba Instant On izmanto jaunāko un spēcīgāko pieejamo drošības protokolu WPA3. Tas atbalsta drošu un stabilu šifrēšanas atslēgu apmaiņu un visaugstākās klases šifrēšanu. Tas nozīmē, ka varat būt pārliecināts, ka visi Jūsu Wi-Fi lietotāji un ierīces ir atbilstošas standartiem, un saziņa paliek privāta.

Neatļaut nevēlamās satiksmes kategorijas. Ugunsmūris un iebūvētais DPI, ļauj Jums pārredzēt katra lietotāja datu plūsmu un tā kategorijas, un ļauj bloķēt Jums nevēlamās datu plūsmas.

Vienkārša un droša piekļuve. Jūs varat viegli iestatīt dažādu tīklu piekļuvi, nodrošinot savam uzņēmumam nodalītu un drošu tīklu izmantošanu. Klientu datu plūsma ir nošķirta no darbinieku vai biznesa vajadzību lietojuma. Aruba Instant On automātiski iestata dažādus virtuālos LAN, nodrošinot, ka klientu un darbinieku datu plūsma ir pilnībā izolēta.

Kontrolējiet Wi-Fi lietojumu. Iespēja kontrolēt, kad darbinieki un klienti izmanto tīklu, lai Jūs varētu liegt pieeju Wi-Fi tīklam ārpus darba laika.

Lieliska lietotāja pieredze. Veikt kvalitatīvus tiešsaistes zvanus bezvadu tīklā, allaž ir bijusi viena no problēmām un galvassāpēm. Taču izmantojot Aruba Instant On pieejamās funkcijas, Wi-Fi balss lietojumprogrammām piešķir automātisku prioritāti, lai cilvēkiem būtu patīkama sajūta piedaloties konferences zvanos arī ārpus mājām vai biroja.

Aruba ar prieku piedāvā maziem un vidējiem uzņēmumiem ātru, drošu un pieejamu Wi-Fi, lai Jūs varētu koncentrēties uz vissvarīgāko – savu biznesu un klientiem.

Plašāka informācija pieejama šeit.
Lai saņemtu piedāvājumu vai atbildes uz jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar BIT pārdošanas speciālistiem, zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv.