HP ML350e Gen8 v2 – ideāls biznesam ar nelielu budžetu

HP ML350e Gen8 v2 – ideāls biznesam ar nelielu budžetu

Serveris HP ML350e Gen8 v2 – ideāls biznesam ar nelielu budžetu

Vai esat kādreiz gribējuši operētājsistēmu uzstādīt citādāk, nevis izmantojot jūsu servera iekšējos diskus? Vai esat kādreiz bijuši norūpējušies, par cieto disku izmaksām, kas rodas operētājsistēmas dēļ? Vai apkārtējā vide var būt problemātiska, piemēram, vibrācijas, kas var ietekmēt jūsu operētājsistēmas instalāciju un darbību kopumā? Tad SD Boot opcija būs īstais risinājums tieši jums! SD kartes opcija ir pieejama izmantojot HP ProLiant ML350e GEN8 v2 serveri.

 

Izmantot HP SD Boot procesu ir vienkārši. HP Flash Media tehnoloģija piedāvā efektīvus un uzticamus veidus operētājsistēmas startēšanai, un ar HP ProLiant Gen8 serveri to paveikt ir vieglāk.

Īss kopsavilkums par to, kā izmantot HP SD Boot:

1.Jābūt drošai un uzticamai HP SD boot kartei. Apskatiet QuickSpecs dokumentu “HP Flash Media Kits”, lai  varētu izvēlēties tās piemērotāko izmēru un veidu tieši jūsu HP ProLiant ML350e Gen8 v2.

2. Ievietojiet  HP Flash Media karti SD kartes portā.

3. Uzsāciet operētājsistēmas uzstādīšanu, izmantojot HP Intelligent Provisioning. Kad serveris tiks ieslēgts, HP Intelligent Provisioning var piekļūt nospiežot klaviatūras taustiņu “F10”. Pēc tam noklikšķiniet uz “Configure and Install” un sekojiet norādījumiem. Rīks parādīs jūsu SD kartes konfigurācijas izvēlnē. Pabeidziet savu operētājsistēmas instalēšanu kā parasti: izvēlieties operētājsistēmu, ievadiet produkta atslēgu utt.

Plašāka informācija ir pieejama rakstā “Using Secure Digital (SD) card technology for booting HP ProLiant servers for the complete process”, ar kuru varat iepazīties šeit.

SD Boot ir vienkāršs! Lai iegūtu plašāku informāciju, skatiet šos resursus:

HP Intelligent Provisioning apraksts 

HP Intelligent Provisioning lietotāja rokasgrāmata

HP ProLiant ML350e GEN8 v2 Server nodrošina veiktspēju un funkcijas, izcilā vērtībā, kas ir ideāls biznesam ar nelielu budžetu. Tas ļauj jūsu uzņēmumam augt – ar atbalstu līdz diviem procesoriem, 12 DIMM slotiem, 16 mazo formu faktoru (SFF) vai 8 lielas formu faktoru (LFF) diskiem, 6 PCIe slotiem un 8 USB portiem. Pielāgoties mainīgajām uzņēmējdarbības vajadzībām ir vieglāk ar ML350e GEN8 V2 , jo tā mērķis  ir būt elastīgam un pielāgojamam.

Plašāku informāciju par HP ProLiant ML350e GEN8 v2 varat iegūt, klikšķinot šeit.