HP ZBook 14 – pirmā Ultrabook mobilā darbstacija

HP ZBook 14 – pirmā Ultrabook mobilā darbstacija

HP ir atjaunojis savu mobilo darbstaciju klāstu ar jaunajiem Zbook sērijas portatīvajiem datoriem, kuru starpā ir pirmā mobilā darbstacija, kas atbilst Ultrabook standartam. Lai gan HP Zbook 14 svars sākas tikai no 1.59Kg, tā ir paplašināma līdz pat 16GB RAM, 1TB HDD un to var konfigurēt ar Nvidia Quadro vai AMD FirePro grafiskajām kartēm.

Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju

Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju

Citrix vienkāršo darbstaciju virtualizāciju, kombinējot XenDesktop 7 un XenApp! Citrix VDI (Virtuālās darbstaciju infrastruktūras) administratori iegūst ilgi gaidīto vienoto XenDesktop un XenApp pārvaldības un ieviešanas modeli! Apvienojot virtuālās darbstacijas un aplikācijas zem viena jumta, šī versija apvieno XenDesktop un XenApp pārvaldību un ieviešanu saskaņā ar FlexCast pārvaldības arhitektūru.

HP Lifetime warranty 2.0

HP Lifetime warranty 2.0

HP uzstāda augstus industrijas standartus, tīklošanas produktiem, ar Lifetime warranty 2.0 Atsaucu atmiņā pēdējo reizi, kad iegādājos auto. Tā tik bija emociju pilna pieredze. Kā jau daudziem no mums, arī man patīk veikt pietiekoši nopietnu izpēti, pirms iegādājos kaut ko nozīmīgu.

HP laiž klajā jaunu midrange lenšu bibliotēku

HP laiž klajā jaunu midrange lenšu bibliotēku

Hewlett-Packard sākot no Jūlija saviem klientiem piedāvā jaunu midrange lenšu bibliotēku HP StoreEver MSL6480. Bibliotēka tiek pozicionēta starp MSL2024/4048/8096 un Enterprise sēriju EML/ESL lenšu bibliotēkām. Jaunās lenšu bibliotēkas dizains ļauj tai būt soli priekšā saviem konkurentiem gan no veiktspējas gan pēc blīvuma jeb aizņemtās vietas standarta industrijas 19” skapī.