HP All-in-One jaunums, Slate21

HP All-in-One jaunums, Slate21

HP laiž klajā jaunu personālo datoru, ar skārienjūtīgu 21.5 collu lielu displeju, kas aprīkots ar Android 4.2 (Jelly Bean) operētājsistēmu un ir izmantojams kā funkcionāls un jaudīgs dators (pateicoties NVIDIA Tegra 4 četrkodolu procesoram).

HP All-in-One datoru pārskats

HP All-in-One datoru pārskats

Mūsdienās ar vien vairāk organizācijas izvēlas monobloka (all-in-one) datorus. Ražotāji attīsta šo biznesa virzienu un palielina savu piedāvājumu ar jauniem modeļiem. Viens no tādiem ražotājiem ir Hewlett –Packard, kuram uz doto brīdi kopumā ir 13 dažādi monobloka (all-in-one) datoru modeļi, bet tikai astoņi no tiem pieejami Latvijā.

Citrix XenServer 6.1 – Jaunās iespējas

Citrix XenServer 6.1 – Jaunās iespējas

Citrix Xenserver ir lielisks korporatīvo risinājumu hipervīzors (hypervisor), kurš kļūst arvien labāks ar katru jaunu versiju un jaunā versija XenServer 6.1 nav izņēmums. Citrix ir veikuši lielas izmaiņas, lai jūs varētu efektīvāk un bez liekām piepūlēm kontrolēt jūsu virtualizācijas risinājumus.

HP iepazīstina ar jauniem serveriem

HP iepazīstina ar jauniem serveriem

HP iepazīstina ar jauniem serveriem mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. HP 11.06.2013. paziņoja par jauniem HP Proliant serveriem, kas palīdzēs maziem un vidējiem uzņēmumiem (small and midsized businesses - SMB) paātrināt biznesa rezultātus vienkāršojot IT infrastruktūras ieviešanu, pārvaldību un uzturēšanu.