Ietaupīt uz IT ir vienkārši (1.daļa)

Ietaupīt uz IT ir vienkārši (1.daļa)

Ja ir nepieciešams paveikt vairāk izmantojot mazāk resursus, turpmāk tiks doti dažādi padomi, kā ietaupīt organizācijas līdzekļus tajā pašā laikā modernizējot IT infrastruktūru. Ekonomiskās lejupslīdes laikā, viens no svarīgajiem jautājumiem ir materiālo un darbības izmaksu samazināšana.

Jauna IBM GRID bāzēta datu glabātuve (XIV)

Jauna IBM GRID bāzēta datu glabātuve (XIV)

 IBM jau vairākus mēnešus tirgū piedāvā jaunu uz GRID principiem bāzētu datu glabātuvi. Tā ir jaunākās paaudzes high-end disku glabātuve XIV, kuras arhitektūra nodrošina ļoti augstu veiktspēju, uzticamību un ļoti vienkāršu sistēmas vadāmību un konfigurēšanu.

HP ProLiant G6

HP ProLiant G6

HP ir laidis klajā  jaunākās paaudzes HP ProLiant G6 serverus, kurus izmantojot Jūs iegūsiet augstāku IT infrastruktūras produktivitāti, mazāku laika ieguldījumu tās apkalpošanai un līdz pat divarpus reizes zemāku elektrības patēriņu uz katru serveri.  

BIT pabeidz Citrix projektu

BIT pabeidz Citrix projektu

BIT pabeidz vērienīgu Citrix virtualizācijas projektu Baltijas Informācijas Tehnoloģijas kā autorizētais Citrix pārtneris Latvijā 2009. Gada aprīlī pabeidza vienu no vērienīgākajiem IT infrastruktūras virtualizācijas projektiem Latvijā, kas balstīts uz Citrix XenServer un Citrix XenDesktop platformām.